Home » » WANITA POTONG KEMALUAN SUAMI

WANITA POTONG KEMALUAN SUAMI


Selepas publish entry yang berunsur wordless iaitu Wordless Wednesday #2 :Angry Bird Dalam Exam Paper, sekarang aku nak publish entry berunsur news pulak, berita nyh aku dapat dari Berita Harian Online hari ini iaitu perbuatan yang erghhhh, agak mengerikanlah yang berlaku di Garden Grove, California iaitu seorang isteri yang berani memotong kemaluan suaminyer, malas nak cerita banyak-banyak korang baca jer berita kat bawah nyh:

Wanita potong kemaluan suami 

2011/07/13

GARDEN GROVE: Seorang wanita ditahan selepas dia memberi dadah kepada suaminya, mengikatnya di katil dan kemudian memotong kemaluan serta meletakannya ke dalam tempat pelupusan sampah


Berita Penuh : Wanita potong kemaluan suami


p/s:takde live ke tok match Malaysia vs Arsenal malam nyh..

 
Web Analytics