Home » » TANAMAN KEBUN AKU HANCUR!

TANAMAN KEBUN AKU HANCUR!


Semenjak dari lewat 2009 macam tuh memang aku tak jenguk langsung kebun aku maybe sebab dah bosan tapi semalam aku tetiba aku teringat kebun ini pulak bila member aku buat lawak pasal kebun nenas nenek dia...tapi kebun yang aku ceritakan nyh bukan gambar dekat atas tuh, tuh gambar hiasan jer, yang betul-betul gambar dekat bawah nyh:)

So pagi semalam bila aku online facebook, aku terus bukak Farmville, kebun aku weyyhh..hahha, lame kot tak bukak, ingat takde lagi tapi still ada lagi tapi apa yang aku lihat tanah dekat kebun aku pown dah gersang, maybe lama tak 'plow' agaknyer....kalau korang tak caya cer korang tengok gambar yang aku amik nyh, perghhh..tanaman pown dah takde..and fikiran pown dah macam runsing bila memikirkan siapa yang aku nak ambil alih kebun aku nyh, malas pown ada nak teruskan..adoiii


p/s: kalau ada yang berminat, aku sedia bagi kat orang tuh, free jerkk
       nway click sini Facebook

7 Kata:

la, game ke rupenye? adeh~

selamat berkebun sendiri.. nak orang tlog kebunkan.. org lain pon xlarat...

http://syukchen.blogspot.com/2011/07/hari-ke-7.html

try pakai baja organik.
hahaha.
;D

cis2!kebun fb rupenye.tertipu sudah.hu3

aku faham nak bace entry kau nih pedot even ade iklan kat tepi-tepi tu yg menutupi perkataan-perkataan tersebut ;D *ke aku sorang je yg nmpak iklan tu pn ntah lah kn :P

chett mati2 ingat ko ade kebun betul. aku punye kebun tu pun tak jadi ape tah. maleh nak main dah..

la ,. ingat kan kebun betol ,. game rupe nye ,. huuuu

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/sports-day.html

 
Web Analytics