Home » » SEBAB GF NAK PUTUS DENGAN BF: PART 2

SEBAB GF NAK PUTUS DENGAN BF: PART 2

So kalau sebelum nyh dalam part 1: SEBAB GF NAK PUTUS DENGAN BF: PART 1,aku dah cerita pasal my friend girlfriends kali nyh aku nak cerita peristiwa memalukan pulak yang menjadi sebab musabab teman wanita korang nak tinggalkan korang yang sayang sangat-sangat kat korang tuh tuh…banyak boleh kategorikan apabila datang bab pekara memalukan, macam benda malu yang kita lakukan secara sengaja atau tak sengaja selain disebabkan oleh orang lain..


Nway apa yang aku perasan dari hidup aku dan orang sekeliling,banyak peristiwa yang kita lakukan sebelum ini telah banyak menghantui hampirnsepanjang hidup kita terutamanya peristiwa yang memalukan dan paling teruk apabila korang tak ceritakan dekat teman wanita korang dan dia dapat tahu melalui orang lain…

Bagi aku setiap manusia melakukan kesilapan termasuklah aku dan banyak jalan untuk menyelesaikannya dan korang fikirlah bila masa yang sesuai untuk membuktikan kejujuran dengan mendedahkan perkara sebenar kepada sesiapa yang korang rasa patut…mungkin mereka dapat menerimanya dengan hari terbuka..cewahh…

Nway ada jugak wanita walaupun mereka katakan mereka tidak berasa apa-apa tapi dalam hati mereka tebal dengan sifat dendam dan akan terus mengingati perkara itu sampai bila-bila…nway sesetengah saja ok dan dalam hati masing-masing siapa tahu so bila korang nak beritahu rahsia korang tahu carilah masa yang sesuai agar tak diceraikan oleh teman wanita korang..

p/s:ada ker perempuan yang minta putus sebab lelaki tuh dah melakukan pekara yang mengaibkan pada waktu dulu??

4 Kata:

mcm takde je pmpn mntk putus sbb llaki da wat salah mse dulu..cz pmpn kn pendek pemikirannye..ekeke..agak jela ^^

bagi zana ,. kalau la masalah 2 masalah remeh jar ,. xperlu la sampai nak mintak putos ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/semak-kan-nama-calon-latihan-khidmat.html

xprnh jmpe lg.. slaluny laki yg mnx putus klau tau c awek wt bnde cmtu.. prmpuan sifat dy terime dgn ati yg trbuke.. :)

jemput singgah ANASAURUS :)

Salam...kalau benar2 cinta dan sayang, apa jua cerita silam sepatutnya cuma tinggal sejarah dan tak sepatutnya diungkit2.. Kalau putus semasa masih bercinta mungkin kurang sket impaknya, tetapi kalau putus semasa dah berkahwin dan ada anak2, ramai orang akan terima tempiasnya..

Latest entry Terimalah Kekurangan Pasangan Anda

 
Web Analytics