Home » » Please...jangan buat orang tertipu

Please...jangan buat orang tertipu



Gambar atas nyh takde kene mengena dengan apa yang bakal aku kongsi dengan korang just gambar nyh aku amik dari entry aku before-before nyh:Perempuan Memang Banyak Masalah., tapi entry nyh berkaitan dengan gambar bawah nyh, nway aku just tunaikan satu permintaan Anonymous yang hantar message dekat shout box aku, nway dia tak letakkan link so aku harap dia terbacalah entry nyh..


Fuhh, apa yang korang rasa apabila seseorang nyh menjanjikan benda lain tapi tunaikan benda lain macam dia janjikan satu Dinner Plate kfc dengan harga 12 ringgit tapi lepas dapat duit kita dia bagi satu ketul ayam..agak-agak apa yang tindak balas korang???apa yang korang rasa dalam hati korang tuh yer bila tertipu semacam itu..


Bagi aku tak kisah if seseorang nyh cakap yang dia akan bagi seketul ayam dengan harga 12 ringgit, sekurang-kurangyer dapatlah kita terima sewaktu menerima seketul ayam tuh dan takdelah rasa tertipu sangat tapi tak ke hancur hati kita apabila benda yang kita harap-harapkan iaitu satu dinner plate digantikan dengan seketul ayam…

Aku rasa dah ramai yang mengalami symptom rasa tertipu nyh tapi kes jer lain-lain, and lain orang lain cara mereka tangani bila mereka sedar yang mereka nyh sudah tertipu…untuk orang yang minta pendapat aku tuh tak banyak yang aku leyh kata juz apabila kita tertipu oleh pihak yang lagi besar or kawan seantero kita takde apa yang boleh kita buat selain terima jela dengan redha yang kita dah tertipu…and untuk pihak yang pernah membuat orang lain rasa tertipu tuh, sedar2lah yer..
Kau Tipu Aku by Kangen Band


p/s:aku nak kasitau result game malam ini, kalaulah Apek yang jadi gol keeper...
Malaysia(3)-Singapura(5)


5 Kata:

biasa dah kena tipu nih!
hee! biasala manusia cpt tlupa..
newey ni kak sara. :)

ramai yang terdesak menipu demi kepentingan diri sendiri emmmm

latest entry : blogger.com mobile template

alaaa . ade je yg tipu sy kate nak bagi hadiahh . mmg hampehh laa . bnyk kali dah kne . ciput betoii mereka sume .

ingt ye tak baik menipu...tuhan marah...t masuk api meraka...heeee

 
Web Analytics