Home » » Perempuan memang banyak masalah

Perempuan memang banyak masalah

Sure ramai lelaki baca entry nyh an???And for ladies hope korang boleh explain lah dekat aku persoalan yang bakal aku ungkapkan ini, nway korang yang selalu berfacebook  di Facebook or bertweet-tweet di Twitter or senang yang selalu lepak dekat social networklah…korang perasan tak status-status yang selalu dikeluarkan oleh pengguna yang berjantinakan perempuan ini…

Kalau status yang berbentuk sihat takpe gak and yang share pape yang baik tapi yang nyh aduiii, menanah mata aku baca uiittt..nway korang layan jela pic status yang bagi aku boleh dikategoriikan sebaga grrrr..hehe... 








So camne?? aku rasa korang dah biasa an dengan semua nyh, so betul tak aku cakap yang perempuan nyh memang banyak masalah..siapa yang tak setuju dengan aku??


Dan jangan lupa layan entry aku before nyh MELAWAK ITU ANUGERAH

21 Kata:

tu perempuan buat status ditujukan kpd perempuan??
mgkn tu stock2 bermasalah :)

latest entry : Apa yang jadi pada blog kita selepas kita mati?

hnya mampu senyum & huhuhu... *facepalm*

orang yang sama ke post status2 tu? kalau orang yang sama, memang dah parah dah tu.... ish..ish...ish...


Layan Orchid lagi bagus....

hahaa...xsemua cmtue...ade lahh tue yg owg tue xpwas ati..kalo xsdap mata memandang remove je owg tue...sonang... =)

bg saya, semua orang ade masalah. yg menjadi soalnya sekarang, how does a person channels his/her own problems? bila cara xbetul, kompom2 orang tak senang kan?

zaman moden: medium orang ramai meluahkan rasa; fb dan twitter kan? xpun blog~

just my op tho :)

itu perempuan TAK matang nama nya. tahu nak marah2 je keje. tak reti bersabar.

perempuan yg paten camni mmg jenis darah panas.. bertindak sebelum berfikir..tapi dah wat pun, tetap fikir die jer btul.. biaselh.. ade time emo extream.. so sape carik fasal, abes la..

mmg slalu bermslah.. mnyampah tgk status2 gni..

adeh! status macam ni mmg kdg2 aku masuk campur. cakap camni


kesian..... hahahhaa



tu budak bermasalah tu. haih... dunia..

Jangan cakap semua PEREMPUAN!! nnti dengan mak kamu kira bermasalah la citer nye kan? cakapla perempuan remaja tak kahwin lagi, kan lebih sopan... :)

http://mat-jungle.blogspot.com

HAHAHA. aku mampu tergelak tengok sttus gini ! maluuu sehhh

zana xsetuju ! ! ! grrr ><

nie hanye nak carik publisiti murahan ,. die xberani nak face 2 face kalau xpuas ati ,. coward beb ,. xheran dengan pomwan macam nie ,. xramai kay ,. hanye segelintir sahaje ,.

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/thats-ur-own-way.html

klaau takde pompuan susah jugak

laki ngn pompuan same je la mmg sgt bermasalah... =p

it happens on my fb gak. annoying gila nak baca suma tuh. kejadah lah dorang tu. rasa insecure tinggi agaknya xD

perempaun bermasalah?mmm tau lame dah..ehe sbb tu hati2 :)

komen sy: woman are complicated bcoz man are simple...;p

yup..pompuan mmg byak msalah..cerewet..suke ngumpat..even Aiko pon pompuan..tpi Aiko stuju gler2..

hahah... btul2.. prmpuan suke update status cm2

 
Web Analytics