Home » » Payudara wanita digigit buaya

Payudara wanita digigit buaya

 First of all aku nak cakap kat korang semua yang entry kali sedikit lucah..ehhh!!! takde lucah langsung ok, blog aku nyh belum pernah rasanyer post entry-entry berunsur 18 SX dan kali nyh pown bukan...




Just nak share ngan korang apa yang aku jumpa time stalk internet, nway gambar nyh dah lama aku simpan dan lupa pulak kat mana aku curi gambar nyh, pagi nyh jer tetiba teringat nak share dengan korang...nway layan jela yer...

Seram tak korang tengok...haha, nway yang sebetulnyer buaya tuh patung jer and gurl tuh yang excited nak gambar camtuh agaknyer..hahah

p/s:petang nyh aku balik Taiping, sape nak ikut????

 
Web Analytics