Home » » Padan muka..kan dah melepas

Padan muka..kan dah melepas

Tuh la orang cakap, jangan tunggu lama-lama nanti lama dia diambil orang...cewahhh..memang kenalah dengan lirik lagu nyh dengan aku...mana taknyer, punyalah lama aku tunggu untuk jadi follower ke 800 blog seseorang nyh tapi tunggu punya tunggu ada pulak blogger lain merampasnyer..adoiii




Hahahaha, lawak pun ada dengar cerita aku nyh kan tapi xpela 801 pown cantik apa...nway sajeje aku create entry nyh untuk mengambarkan perasaan tergelak bak kucing hilang bulu *ada kena mengena ke...fuuuhhh


Blog yang lama gila aku tunggu nak dapatkan angka 800 tuh

Blog yang senang-senang hati merampas angka tuh


Papepown entry nyh bukan nak meluahkan rasa geram or pape yang negatif just kat sini aku nak kaitkan dengan kehidupan seharian kitalah, dalam papepown yang kita buat, yakinlah dan kalau kita rasa memang dah sampai waktunyer just buat jangan tunggu lama-lama nanti melepas wooo..hahah


Sebelum tuh layan jer lagu nyh:)


Camelia by Irwansyah


Sebelum aku akhiri entry nyh, aku just nak tolong sorang member aku nyh promote local band kawan dia,TuneLari...layan jugaklah lagu dia.nway selebihnyer korang leyh check out link dekat bawah nyh:


10 Kata:

en.ferdaus, sy singgah n follow blog kamoo tuing3 :)

haha, janganlah frust, 801 unik tu.............. =D

haha..sian kau..ta pe lah ade la himah tuh :D

melepas sudah.. takpe2, blog lain byk lagi..

haha tu pon melepas ehh.tape2 blog lain byk:)

nie memang saje tunggu ka ap ? heee

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/bertudong-vs-x-bertudong.html

persaingan mcm ni pun de ea...

hahha sama macam saya lah, tggu nak jadi follower yang ke 3000 blog MAMAT popular tu. Siap bookmark lagi tiap jam tengok. Sekali tengok dah ada orang. Jadi lah follower yang ke 3001... pun boleylah...

 
Web Analytics