Home » » KISAH BENAR: ORANG JADI KELDAI

KISAH BENAR: ORANG JADI KELDAI

Assalam semuanya...untuk hari ini 2nd entry aku post dalam my blog nyh(padahal lagi satu segmen je), entahlah kenapa maybe idea terlalu banyak and nak simpan buat draft, dalam draft pown ada lagi yang belum publish so before orang lain post, aku post lah untuk share dengan korang yang belum tengok video nyh...


Nway kejadian orang jadi keldai ini bukan macam kejadian Si Tanggang yang disumpah jadi batu tapi just orang yang mengambil tempat or pekerjaan yang biasanya dilakukan oleh keldai, baik hati sungguh tuannya maybe sebab kesian tengok keldai tuh berpeluh kot, maybelah an..who know:))


Nway banyak cerita banyak bohonglah...korang layan jela...



Sumber video:Tanya aReaL Fan

p/s:berpeluh aku pagi tadi weuuyyy...

2 Kata:

ini la tuan keldai mithali

PERSOALAN ! boleh caye ka ? =='

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/akhir-nye.html

 
Web Analytics