Home » » Keputusan penuh Malaysia vs Liverpool 2011

Keputusan penuh Malaysia vs Liverpool 2011


Petang tadi Malaysia atau Skuad Harimau Malaya telah mengadakan siri perlawanan persahabatan kedua menentang kelab gergasi Liga Perdana England Liverpool selepas menentang Arsenal tempoh hari…Skuad Malaysia telah menunjukkan permainan yang lagi baiklah berbanding perlawanan sebelum nyh dari apa yang aku lihat melalui live streaming…

Yang aku sedih adalah apabila jersi merah lagi banyak dari jersi biru, ta tahulah kenapa Malaysia fan excited sangat memakai jersi Liverpool dari Jersi Negara sendiri, Nway ini adalah keputusan penuh perlawanan petang tadi…

MALAYSIA VS LIVERPOOL
(3)                 (6)

Gambar pada kedudukan 3-4

Gol pertama Malaysia melalui sepakan percuma oleh Safiq Rahim


Papepown game petang nyh dah terbaik ar,attacking..defend jer kurang kot...nway perlawanan persahabatan ini moga-moga malaysia dapat  meningkat semangat  menjelang kelayakan Piala Dunia 2014 menentang Singapura, 23 Julai nanti. misi terpenting ialah menentang Singapura…

Papepown good luck Malaysia =p

2 Kata:

good game i guess.hahah..but yg paling hampeh pasukan malaysia dtg pakai baju liverpool apa hal..sokong lah malaysian.nie tak pakai baju liverpool.bangga diaorng dtg kat tmpt org tpi citizens xsokong malaysia ..

haha 6..klaka gk,hee ala liverp0ol,,langsung x bg can kat msia..x mcm MU dlu..hehe main adat2 je...

 
Web Analytics