Home » » Keajaiban perempuan:part 3

Keajaiban perempuan:part 3

Before korang proceed ke entry nyh, make surelah korang dah stalk dua part sebelum nyh ok...nway kalau korang belum korang boleh click link bawah ini ok:)


So kalau korang dah stalk dua-dua entry tuh barulah senang kit nak cerita, kan before aku dah cerita yang kaum perempuan nyh banyak keajaibannyer just tak banyak yang dipublish sebab tuhlah aku terpakse pecahkan keajaiban kaum hawa nyh ke beberapa part yang agak banyak..heheh


Nway untuk keajaiban ketiga nyh aku nak ceritakan tentang Kapten Wanita Pertama AirAsia or Juruterbarang Wanita pertama dalam sejarah AirAsialah kan, beliau adalah Norashikin Onn, 40-an...

Sebelum berkhidmat di AirAsia, Shikin menyertai Pelangi Air pada tahun 1996. Empat tahun kemudian, dia dinaikkan pangkat menjadi kapten. Selepas lapan tahun bersama syarikat tersebut, Shikin mengundurkan diri buat seketika untuk melanjutkan pelajaran di peringkat ijazah Sarjana dalam bidang pengurusan Teknologi Maklumat...

Dan untuk butiran lanjut korang boleh usha link bawah nyh:


p/s:agak2 mampu tak aku join PUTD :)


 
Web Analytics