Home » » BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?



Biasalah kalau dah nampak header atas nyh for sure korang dah taw apa yang aku buat kan, so untuk segmen kali nyh aku just nak kasi taw sama lu orang semua yang blog Kronologi nyh baru jer berusia 4 bulan, kalau budak-budak tengah belajar berjalan lagi kan so aku perlukan komen-komen, nasihat dan teguran untuk menambah baikkan blog aku yang sedia ada ini...

Kalau kita yang sendiri nilai blog kita memang ar memanjang abik jer kan tuh yang aku join segmen nyh untuk korang bantu aku...

p/s: teguran itu sesuatu benda yang baik dan aku perlukan teguran agar penulisan aku bertambah baik:)

22 Kata:

nice header...:)


http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

nice blog :) keep it up and happy blogging :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

yuhuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! blog dah smart, btw senang loading..happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

nice blog..

sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

ok je. simple. tp pening tengok tulisan tu lebih2 lagi bila entry panjang +_+

thanks :)

aah la weh aku pun rasa pening sikit bila baca entry ko. try la tukar font ehh. baru mesra pembaca..

jom terjah n follow blog aku!

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

blog yang kemas and yet simple!suka sb cpt loading..

http://randomisunique.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

smart dgn kaler hitam
happy blogging

http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

haaa... datang nak kritik ni... heee~

erm.. font tu kena tukar.. buat standard je...default font...

,bab loading OK je.. laju..

btw.. happy blogging.. =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

thanks dtg komen blog saya..

-blog loading cepat
-header menarik
-blog simple tp ada gaya trsendiri

ok trimas :)

http://sharienzsz.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html#comments

nice blog.. simple n menrik :)

http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

tq kritik blog BJMM yg dikatakan lembu pun xnk masuk blog tu yek..

hmm, utk blog ni..font tulisan kat komen klu boleh tukar kpd yg lebih kemas lg.ok! tq~

betul tu. tukar font yg lagi jelas. cam trebuchet ker? :)

susun atur da ok, cuma tulisan kat ruangan komen dan sidebar macam agak susah nak dibaca... :)

thanks~

Kamu, Kasi Kritik Blog Saya Sikit, Boleh? | Sunah Suka Sakura dot com

bagi bui blog ni dh ok..simple but nice..*_*

x aci..nak kritik blog die jugak.hehe
waa nape xde benda nk kritik kt sini ek?hihi

sila kritik blog saya

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Blog ni super dupr smart. Xde apa nak komen dah. Hehhehe. Header smart la. =D


Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

Salam and Hai..
Thanks vsit n critic my blog (:
i'm appreciate..

 
Web Analytics