Home » » #blamethemuslims hot trend ditwitter!

#blamethemuslims hot trend ditwitter!

Bengang! Tak faham aku!!

Fuhh...apa yang diorang cuba bincangkan or kaitkan dengan muslim...untuk korang yang ada acc Twitter sure perasan yang trends tweet dekat twitter sekarang adalah #blamethemuslims.. 

Nway kalau menjadi trend di seluruh dunia maybe kita boleh kaitkan dengan 
orang luar macam bawah nyh:


Tapi kalau dekat Malaysia pown dah jadi trend amacamkan macam gambar bawah nyh...takkan ada rakyat Malaysia yang support trend tweet nyh...#takfahambetol...


Papepown harap tweet nyh dah tak menjadi trendlah lepas nyh cosh as a muslim, seriusly bengang pown ada aku tengok...



5 Kata:

mak aihhhhh........suka2 je nak blame the muslim kan..

dunia akhir zaman..yahudi punya muslihat macam2 nk rosakkn hati manusia..waallahualam..

ish ,. xmasal jar erk =='

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/im-not-here-for-rage.html

 
Web Analytics