Home » » Ah damn...Ben ashaari buat something dekat blog aku

Ah damn...Ben ashaari buat something dekat blog aku

So kalau before-before nyh aku dah ceritakan yang aku pernah jumpa Ben Ashaari dekat World Blogger Summit 2011 yang berlangsung dekat Putrajaya dalam entry ini: Aku Jumpa Ben Ashaari kali ini aku nak ceritakan something yang berkaitan Ben Ashaari jugak tapi bukan segmen yer, maklumlah banyak segmen Abg Ben aku dah join...



Entry kali ini apa yang aku nak ceritakan adalah tentang follower aku..so cer cer korang usha print screen kat atas tuh, ala yang atas nyh..malaslah aku nak cerita takut dicop riak lak..hhehehe, aku baru jer perasan cosh dan meninggalkan blog ini selama 4 hari, so bukak jer hari ini..waaaawww!!!..

So thanx sesangat untuk Abg Ben kerana sanggup memolo blog picisan aku nyh, baru berusia tak sampai 5 bulan kot tapi Abg Ben sudi memolo aku..hehehe..so aku harap lepas nyh Abg Ben dapatlah mempromosikan blog ini pulak yer...teringin sangtlah..heheh


Selepas tuh aku ada tweet Abg Ben say thanx and dia reply beb..hehehe






p/s: muka aku memang hitamlah, ini terbukti selepas ber"camping" selama seminggu di Nogori :)

10 Kata:

ape ko buat kat blog dia ek? tinggalkan komen bernas?heheh

suke letewww

sukanye die..heheh.
tahniah2!! bukan senang tu.. :)

wahh.. nak jugak :D huhu

ceh ,. alasan hitam sebab camping ,. padahal memang hitam ,. haha XD

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/awak-d.html

salam ziarah..terima kasih ferdaus...tahniah! abg ben jadi follower blog ni.

yes !! mynumber is 666, suka3 (dalam nada cara ipin bercakap)

percaya tak abg ben pun baru folo kita. percaya tak? heheheee

 
Web Analytics