Home » » Si Abu yang pemalu

Si Abu yang pemalu


Before aku start membebel aku nak gtaw yang watak abu dekat tajuk entry aku tuh adalah aku..hihi..Cokelat ais keras basi..jeles jeles jeles.. kenapa susah sangat erkk aku nak jadi peramah,susah jer nak buat muka slumber tegur orang, dah try dari sekolah menengah lagi benda nyh...nak peramah untuk tegur orang atau senang nak get along dengan orang, seriously kalau aku tak kenal orang tuh memang susah aku nak keluarkan mulut murai aku nyh, nway aku if dengan member2 aku ok jer berborak tapi dengan orang yang tak kenal susah gila nak bercakap banyak-banyak apatah lagi nak tegur...


Orang yang peramah dan tak pendiam nyh sure senang get along dengan sesape and pergi mana jer orang senang, aku nyh jenis orang yang lebih suka diam dari bercakap banyak dan kekadang malu terlalu tinggi kalau nak menarik perhatian orang lain, kadang-kadang malu nyh perlu tapi kadang-kadang jugak malu aku nyh dah macam terlebey dan tak bertempat dan tak faham aku macam mana orang lain boleh jer bercakap tanpa henti pastuh menarik perhatian orang lain...


So keistimewaan peramah nyh entahlah anugerah tuhan atau keajaiban yang sesetengah manusia miliki, namun as a human sampai sekarang aku masih mencari kunci untuk jadi peramah tuh, maybe tuh anugerah tuh tapi papepown aku tetap akan mencari untuk membuang perasaan malu tuh...


p/s;akibat malu dah melepas something yang agak besh semalam...



3 Kata:

akak peramah hanya setelah menjadi cgu, sbb cgu kene banyak cakap ... sampai mak sedara pun ade tegur hehehe

melepas apa?mst melepas awek ni eh?hehehe.lekkk laaa.ada jodoh tak kemana.''kdg2 sikap tu mmg semula jd.kdg2 kalo ramah tak kena tempat ni meyampah jugak.

saya jenis "MENCAPUB " je...hahaha

(mencari publisiti))

 
Web Analytics