Home » » Padah cari pasal dengan blogger

Padah cari pasal dengan blogger

Aku straight to the point because aku malas nak membebel banyak-banyak, takde mood doe...


A PICTURE CAN GIVE THOUSAND MEANING
Dunia yang dimiliki oleh ALLAH SWT ini didiami oleh berbagai-bagai jenis makhluk termasuk manusia, manusia ini seperti yang kita tahu ada yang baik, jahat, humble, sweet talker, stalker, menjengkelkan, menghiburkan, tak ada perasaan, dan kita diajar untuk hidup dalam satu kelompok dan benda yang paling tidak seronok apabila ada hasad dengki dan cari pasal diantara kita...


Bayangkanlah kalau korang tengah hidup senang dan tidak mengacau hidup orang lain tapi tiba-tiba ada yang mencari pasal dengan korang tak kisahlah apa yang dia buat tapi boleh dikategorikan sebagai mencari pasal of course korang akan mencari sesebuah medium untuk melepaskan geram korang an, so untuk blogger macam aku, medium untuk aku melepaskan geram terhadap sesape yang aku tak puas hati adalah my blog...


Orang yang ada blog ni atau digelar blogger for sure ada kecenderungan untuk menulis berkenaan mana-mana individu dia rasa tak puas hati, macam aku pown if aku rasa tak puas hati dekat sesape aku akan meluahkan rasa mata hati jiwa aku nyh dalam blog aku, tak kisah ar dia suka or tak suka namun belum pernah ar aku ceritakan keburukan seseorang dengan menunjukkan tepat kearahnyer just ada kias-kiaslah...


Kesimpulannyer sesiapa yang menyingung perasaan blogger or membuatkan seseorang blogger nyh tak puas hati dengannyer for sure, korang akan jadi bahan permainan dia dalam blog dia...


p/s:bengang bila dihukum atas kesalahan orang lain

10 Kata:

yeah!!blog kita milik kita
cnteng ja ap2 yg patut

yeah!!blog kita milik kita
cnteng ja ap2 yg patut

hohoho mcm2 kan skang.. uish tak nak lah biarlah ak dpt berblogging dgn aman jer tanpa rasa benci membenci ^^

sabar...biasa la dunia blog pun mcm dunia nyata jugak...:D

medium perantaraan antara blogger dan perasaan. hehe :)

yup...bt0l 2...sy sk0ng!
bab klaw ad 0wg cr psal ngan sy p0n, sy luah kt bl0g sy ugk :D hehehe

selalu gak tulis entri marah kat blog.. tapi tak direct kat orang yang kita marah tu.. hehehhehe..:)

hohoho kalau semua nak ikut path yg sama macam xbest lah kan? ;D

blog kita jadi kita tulis ja apa yang kita rasa.. tak perlu nak fikir apa orang akan kata at least kita tak ganggu hiduo dia..

blog kita jadi ikut suka kita la apa kita nak buat...tak perlu fikir apa org akan kata..tapi jgn la sampai bergado2 suda.. :D

 
Web Analytics