Home » » Nak popular jangan jadi bodoh

Nak popular jangan jadi bodoh

Sudah lama jugak laa blog kesayangan aku nyh tidak terusik. Sudah lima hari lebih jugak aku sebagai salah seorang fasilitator untuk minggu orientasi pelajar asasi Universiti aku...tapi kali nyh bukan aku nak cerita tentang apa yang berlaku sepanjang minggu orientasi tuh tapi apa yan aku survey time handle one of the group on that time...

Nak jadi popular, kalau tanya for sure ramai yang angkat tangan berkehendakan benda ini kecuali certain-certain yang betul humble...namun for the sake of become popular,kita kenalah jaga apa yang patut kita jaga jangan disalah erti or memerbodohkan diri kita sendiri, nway entry kali nyh aku nak share dengan korang one of video yang dah lama berada di youtube dan menjadikan diri mereka bodoh and memalukan.nway see it and dont enjoy it...




p/s: pandai-pandailah jaga diri selepas ini yer, abang dah tak leyh nak guide korang:)

5 Kata:

abgn tak boleh dah guide korang. *MUNTAH 40 JUTA KALI. dgn aku cakap ganas nak mampos.

dah bengang ko t xtau cara lain nk femes...menyedihkan huhu

@Suri
hahha, aku penyayang la doe..kau xkenal aku lagi lah nyh..hahah

bangang nye..menyindir islam ,huhh jd betul2 br thu !

 
Web Analytics