Home » » MissOne Collection: Great news for girl out there

MissOne Collection: Great news for girl out there



First let me introduce you all with the banner of her blogshop!





Guys! ehh, Girlllzz!! aku ada great news untuk korang semua especially buat peminat shawl yang memang gila-gila pakai shawl sambil melilit dekat leher sampai nak jerut leher, kuang kuang...

Aeghhh, Damnn apa pasal tetiba aku bercerita pasal blogshop pastuh shawl plak nyh, nway this time aku nak promote shawl yang member aku jual dekat blogshop dia, nak cakap murah sangat tuh aku taktawlah because aku tak pernah pown beli shawl so sukar ar aku nak bandngkan papeown design dia terbaek uhh...


Kalau nak cerita lebih pasal jenis-jenis shawl. pashmina.. syria.. lycra.. yang plain.. yang colourful.. tak termampu aku so korang stalk jew blogshop nyh and judge by yourself okey...






Dah tengok?

Cantik kan??
Murah kan???
Kan????
Kan?????

Interested?
Again..

Please visit Miss 0ne Collection
This  blogshop owner Mira CikCit




0 Kata:

 
Web Analytics