Home » » LELAKI MENDERITA KENA REJECT

LELAKI MENDERITA KENA REJECT

Lelaki menderita kena reject?? cehhh, aku bangkang 388% penyataan tuh, siapa bilang begitu haaa, nway dua empat menjak nyh banyak yang aku nak bercerita bab perempuan dan lelaki nyh maybe sebab dilamun cinta kot...hehhe, nolah tapi kali nyh, aku nak bercerita tentang sesuatu yang datangnyer dari inbox formspring aku...



So bagi aku yang tak banyak kali bercinta nyh dan tak banyak kali propose dekat perempuan aku rasa its okay lah if kene reject dengan perempuan yang kita minat...


Lelaki boleh jer terima kalau kene reject dengan perempuan tapi dengan bersyaratlah, perempuan yang nak reject lelaki tuh kenelah tegas dan ikhlas, tak payahlah nak bagi harapan palsu kononnya perlu masa berfikirlah...


"bagi saya masa dahulu, saya kena fikir masak-masak dulu permintaan awak"


Kan senang if macam nyh jer


"sorry ah, kau nyh tak style lah, aku tak boleh terima kau"


Selalunyer, lelaki nyh tak tahu pown perasaan sebenar yang perempuan tuh rasa dan kalau lelaki nak belajar semua pasal perempuan, buku Perpustakaan Negara pown tak cukup aku rasa so cukuplah if perempuan tuh menolak pelawaan seseorang lelaki dengan baik dan berhemah...


p/s:biasalah tuh an kena reject tapi aku tak pernah kena reject ok :()

3 Kata:

huhuhuh...nk cerita bab ni pun syieda br 2x couple..xpandai sgt..hukhuk,.,

beto2..... menda nie pun cam ade jerk dalam perbincangan kita...

 
Web Analytics