Home » » Cinta facebook aku

Cinta facebook aku

Haa, niat dihati tak nak update entry hari ini tapi selepas dengar pasal cinta facebook, opsss tuh lepas ditranslate dalam english ok tapi sebenarnyer cinta muka buku..hhihihi


Aku stalk blog Najwa Latif tadi, lepas tuh aku jumpa single terbaru dia dah launch dekat youtube and for surelah sedap didengar an if tak, takde maknenyerlah nak kongsi dengan korang, nway layan je ok..



Cinta Muka Buku by Najwa Latif







p/s: jangan lupa like FANPAGE yang baru aku buat pagi tadi, if korang pown ada jangan lupa gtaw aku okehh...nak like?
here: http://www.facebook.com/pages/Kronologi-Ferdaus-Zulkifli/168799253182272

0 Kata:

 
Web Analytics