Home » » CERITA DI JUSCO: HAI AKAK, GELOJOHNYER

CERITA DI JUSCO: HAI AKAK, GELOJOHNYER


Hari ahad arituh aku berkesempatan untuk menghadiri kenduri khawin kakak kawan aku dekat Hulu Langat, betol-betol dekat dengan kejadian tanah runtuh yang meragut nyawa anak-anak yatim beberapa hari lalu, so lepas penat melantak nasi minyak kami berempat pergilah hang out dekat Jusco dekat dengan The Mines nyh...


Tiada yang pelik dan istimewa pun sepanjang aku berada situ melainkan time aku tunggu member aku di mesin autopay park untuk bayar parking, ada seorang kakak nyh boleh pulak tak sabar nak masukkan tiket park tuh padahal lampu untuk masukkan tiket tak menyala lagi because customer before tuh baru jer bayar, kira-kiranya selepas jer resit untuk pelanggan before nyh keluar dia terus masukkan tiket dya konon-konon mesin tuh lajulah nak membaca tiket dia...

Dah memang kita kene tunggu keluar lampu baru leyh masukkan new tiket tapi kakak tuh dengan keghairahannyer tak sabar-sabar leyh jer selambar masukkan tiket park dia and padahnya tiket dye jadi ronyok and berpeluh la dia nak masukkan tiket park dia lepas tuh...


p/s:moral of the story, sabar-sabarlah if nak masukkan pape dalam pape mesin yer..

4 Kata:

dia baru 1st time kot gune mesin tu haha..btw jumlah follower kita sama :)
i dah follow u so dah jd 310 :)

aku yg pakai lama ni pun, selalu gak nak cepat. ahaha

buat ape la nk cepat2....ish2..huhu

 
Web Analytics