Home » » Asus Transformer terbaik

Asus Transformer terbaik


Aku ada 2 sem lagi before aku pergi Latihan Industri aku untuk Sarjana Muda Sains Komputer so memang aku dah decide before aku pergi Latihan Industri tuh memang aku kene ada satu Ipad di tangan aku(of course yang paling latest time tuh...so sekarang nyh memang aku rajin mencari dan teliti betul-betul memane Ipad yang terbaek...


Memang dah target nak beli Ipad jer tapi bila tengok ASUS keluarkan tablet EEE Pad Transformer ni, hati aku pada Ipad terus hilang, itu kerana gadjet nyh dia keluarkan sekali dengan keyboard dock yang memang takde pada Ipad, aku nyh memang lagi prefer keyboard dari touch screen, sebab tuh smart phone aku selalunyer aku tinggal dalam bilik jer...

Memang fleksible ar kerana keyboard dia boleh tanggalkan dari skrin, kalau nak berbloging bolehlah guna keyboard and kalau nak facebooking jer leyh tinggalkan keyboard kat rumah, gaya beb!!

Lagi best bila aku tengok spesifikasi dia dengan 16 jam bateri kot kalau laptop timeline aku boleh tahan 8 jam nyh tambah lagi 8 jam, memang puaslah aku berbloging, kalau dengan screen jer dia boleh tahan 9 jam dan dengan keyboard tambah lagi 7 jam, perghh..memang tinggal kat rumah lah charge dia...

Banyak lagi spesifikasi dia yang terbaik and korang leyh stalk kat memane untuk usha lebih lanjut...Harga dia yang terbaek..murah kot kalau nak dibandingkan dengan Ipad kerana RM1498 untuk screen jer tanpa keyboard, dan tambah sikit untuk jadi RM1799 kalau nak dua-dua.. 



p/s:jom reramai join aku dapatkan gadjet nyh before raya nyh:)

3 Kata:

best2..huhu..

salam kenal..

dah follow awak..

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

pehhhh!!terbaek la asus!!haha...now pkai lappy asus..so nk bli yg model len 2 tnggu kaye dulu..haha..

 
Web Analytics