Home » » Apa yang aku dapat dari blog: Part 3

Apa yang aku dapat dari blog: Part 3

Hurmm...kalau sebelum-sebelum nyh aku dah cerita dalam 2 part apa yang aku dapat dari blog iaitu PART 1 yang berkisar mengenai kawan baru dan PART 2 yang berkisar tentang kepuasan so untuk part ketiga ini aku nak ceritakan tentang duit...its all about money money money..:)



Untuk sesiapa yang tak pernah mempunyai blog or memang tak amik tau pun pasal blog nyh maybe akan tuduh aku tipu or akan menganggap yang duit dari blog nyh sama jela macam perniagaan internet lain dan tak mempercayainya, so do i, before aku start berblogging nyh aku ada dengar jugak yang member aku cerita pasal dia dapat duit dari blog dye, dan aku pun tak percaya sampai lah dia berjaya cash out pendapatan dia yang pertama dari Nuffnang barulah aku percaya...

So for your information, duit dari blog ini adalah dari iklan yang korang nampak sekitar blog aku nyh, so setiap kali korang klik dekat situ adalah 20 or 30 sen yang masuk dalam akaun aku, untuk korang maybe nampak nilai tuh kecil tapi sape nak bagi percuma duit camtuh beb...

Walaupun keuntungan aku setakat nyh tak banyak, maklumlah baru 4 bulan sign up tok blog tapi keuntungan dari member-member aku yang sebelum-sebelum nyh membuatkan aku tak sabar nak menunggu cash out pertama aku...

p/s:lagi banyak korang click, lagi banyak aku dapat duit:)


4 Kata:

Tak pernah cash out jugak.Hehe.Tp bila tgok duit nuffnang naik 50 sen pun da cukup gembira sebab tak sangka ada orang klik.Alhamdulillah rezeki. :)

nuffnang ke adverlets yang untung ea?

hehe..blogging sambil menjana pendapatan sampingan :)

 
Web Analytics