Home » » Aku tak buat Nora Elena macam Nur Kasih

Aku tak buat Nora Elena macam Nur Kasih


Nora Elena, ok aku rasa tak payah lagi aku nak membebel panjang pasal drama yang tengah hit sekarang, semua dah tahu dan penyakit Nora Elena ni satu Malaysia dah berjangkit termasuk kolej aku jugak, and then kebiasaanyer kaum perempuan yang taksub tentang semua nyh tapi dekat kolej aku, lelaki-lelaki pown join tengok sama sampai ada yang menangis wooo...


Ada yang bermimpi-mimpi nak jadi cam Seth la, Eid kadang-kadang and of course ada yang mengutuk si Yvonne gila-gila...so untuk aku yang memang takde tv dalam bilik kenalah download untuk layan jalan cerita nyh dan aku perati ramai yang sanggup kehulu-kehilir mencari siapa yang ada latest episode untuk drama nyh, ada yang sanggup habiskan kouta wimax untuk download, dan ada pulak kaum lelaki yang sanggup keluarkan air mata masa tengok cerita nyh, adoii...

Siyesly aku tak minat tengok drama if dya tak habis lagi because aku taknak tertunggu-tunggu next episode dye cam yang aku buat time drama Nur Kasih dulu tapi kali nyh sifat sabar aku tergugat apabila aku dah start tengok drama nyh, tuh yang aku letak tajuk entry as aku tak buat nora elena macam nur kasih dan addicted aku terhadap drama nyh dah melampau-lampau apabila mp3 ngan smart phone aku play lagu ost dye jer, parah oiitt...


Nway hari ahad harituh aku ada keluar jejalan dekat Kuala Lumpur and saje-saje jew singgah kat one of this bookshop to usha-usha novel Kasih Yang Suci, ala novel yang diadaptasi ke drama nyh tapi menyedihkan apabila dah sold out dan aku malaslah nak pergi cari book store lain just pulang dengan hampa saja.. -.-


So aku just tunggu nak download episode 22 malam nyh if dah keluar dan ternanti-nanti apa yang akan Nora Elena buat lepas dia dapat tahu yang Seth melakukan perbuatan terkutuk tuh, tuh jela yang aku boleh berkongsi dengan korang, nway aku nak berkongsi lagi satu, lagu yang aku dengar sepanjang bergebang dalam entry nyh, lagu nyh jew yang aku repeat banyak kali..



p/s: ada sesape tak yang join World Blogger Summit dekat PWTC esok, aku hadir..yeahhh!!!

3 Kata:

akak x tgk sbb anak2 tgk one piece kat 611. nur kasih tgkla dulu, masanya pun sesuai...

hahaha.i xtgok pun.sebab tu lah, takut terkena demam dia.so, nk tggu last episode and i'm just gonna watch the last episode. :D

Baca novel die lagi best! serius! Novel tu dah lama sgt, tak sangka pulak ada drama version skrg. So,bile tak tgk drama pun tak kesah sbb dah bc novel. heee.

 
Web Analytics