Home » » LOCK FOLDER WITH PASSWORD

LOCK FOLDER WITH PASSWORD


Jujurlah korang jawab, korang takut tak felo kat kolej matrikulasi, universiti or family korang check laptop korang? Takut member korang bukak hidden folder korang? maybe takde yang pelik2 dalam laptop korang tapi for sure la ade private things yang korang taknak orang lain taw an...

So bagi aku isu keselamatan folder dalam sesebuah komputer or laptop bukan hanya sekadar lock guna hidden file jerkk, benda hidden file tuh dah lapuk la wey, orang baru guna komputer jerk guna benda alah tuh, dahla senang orang lain nak jumpa pastuh adik aku yang baru sekolah rendah pown dah taw nak cari beb...

 Benda nyh dah ramai yang tahu tapi juz nak menyebarkan kepada yang belum tahu lah,so if korang berminat nak lock folder korang dengan menggunakan notepad jer, korang leyh la stalk link bawah nyh and try yourself:)






3 Kata:

hehey..thangs ya backlink :)

btw, kau dah try eh? anything ade yg prob tak?

mmg leh hide tapi security tak kuat..

 
Web Analytics