Home » » CERITA DI PUTRAJAYA : AKU JATUH CINTA SAMA FIXIE

CERITA DI PUTRAJAYA : AKU JATUH CINTA SAMA FIXIE


Petang semalam aku sempat lah hang out dekat Putrajaya untuk perhimpunan satu juta belia tuh, banyak jugaklah acara yang besh2 dekat sane selain sempat aku hadiri majlis khatam Al-Quran di Masjid Sultan Mizan dekat Putrajaya tuh, banyak aktivi dekat situh yang menarik perhatian aku tapi tentang satu nyh buat fikiran aku melayang-layan jer memikirkannya, hatiku sudah tertambat olehnya..

Siapakah, apakah dia??

Benda yang sampai bilik pown aku pikir lagi ialah gambar dibawah tuh, Basikat Fixie, tengokkan sekumpulan belia yang menunggang mengelilingi Putrajaya menarik perhatian aku lalu tertawan pulak hati aku dekat basikal nyh...


So lepas sampai bilik je selalunyer bende first yang aku buat ialah check dashboard aku tapi harini benda first yang aku buat ialah survey tentang nyh, adoii, bertambah lak pulak minat aku nyh...

Nak menunjukkan betapa seriusnyer aku tentang nyh aku dah suruh seorang member aku survey tentang basikal nyh and report to me secepat mungkin, minat giler bhai, terkedu lidah tergigit bibir tengok budak-budak tadi tunggang basikal nyh...

Kalau member-member seperjuangan aku tengah sibuk memilih moto berkuasa besar untuk dibeli selepas tamat pengajian di UPNM nyh aku pulak boleh memikirkan tentang basikal time-time nyh...

p/s: to anyone yang ada info tentang basikal nyh, sudi-sudilah berkongsi dengan aku erkk

10 Kata:

huu~ nape minat sangat beskal nie ? x dew yang menarik pun ,. tapi ma uncle n sepupu sume masing masing da ad sorang satu ,. adessss ><

I LOVE FIXIE <3 heee , serius cakap fixie best and smart ! :)

my bf, hmm, my ex-bf kaki fixie. and sb fixie kami break. :(

@Aqilah Nur
perghhh..pasal pew tuh..nway tabahkan hati!!

lagi2 beskal white pink,pehhhh! teruja eden ^__^

@meaw
yeahhh,,tuh la..tapi sy suka hitam putih:)

basikal fixie!!!me wanttttttt toooooo!!blnje....hehehe

 
Web Analytics