Home » » CERITA DEKAT LRT: JELIK AH PEREMPUAN TUH

CERITA DEKAT LRT: JELIK AH PEREMPUAN TUH





        Lepas berpeluh meredah hangat bau badan penduduk KL dalam KTM yang sememangnyer laju bak siput tuh, aku meneruskan perjalanan pulang aku ke UPNM dengan menaiki LRT dari Bandar Tasik Selatan ke Sungai Besi, so as usual lah, bila dah sorang-sorang tunggu LRT takkan lah nak bersembang an, so merayaplah bebola mata aku yang hitam bak permata nyh...

       Takde pown yang pelik dekat LRT Bandar Tasik Selatan yang aku perasan melainkan perbuatan seorang perempuan yang berusia 30-an maybe, tetibe-tuihhhhh!! punya bagus daa depan aku lak tuh,aku tengok sampai rasa nak terludah balik...

       Nasib baik aku nyh beradap sikit,beradap la jugak an, kalau tak depan tu jugak aku bantai, Lepas-lepas dia ludah, tahu pulak dia jeling kat sekeliling, takut pulak ada mata yang memerhati, sebelum kau ludah tuh, tak pulak kau pandang kiri kanan dulu,

10 Kata:

eeeeeeeee.....dah buat baru perasan..haha
yeah dah follow

aihhhhh..geli weh aku tengok..hehee

jemput join contest =D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

agaknya dia tuh sakit tekak kot

hahah u're right !
such people are just a total .. euww ! hahah siryes sangat menjijikkan.

Assalamulaikum, tumpang tanya macam mane nak pergi upnm kalau guna public transport ye? dari BTS ke sungai besi selepas itu?..kene naik bus atau teksi pula ke?

 
Web Analytics