Home » » SABTU?? AH DAMN...

SABTU?? AH DAMN...



    


         Apa aktiviti hari ini? urmmm, hari ni aku pecah rekod dunia! aku tak tidur lepas subuh beb! ecececehhh. kalau masuk dalam carta Ripley's Believe It or Not, komfem kes aku ni termasuk dalam carta Top 10 kan? tapi aku rasa leyh top one..dah tahu dahhhhh.



    Psssst. sebenarnya, aku meneruskan misi outing aku harini untuk cari baju for majlis tahunan batch aku...tapi, tak jumpa! meh sini rapat meh. aku nak cerita. aku ni cerewet kalau bab nak beli segala benda yang kena pakai kat kaki,baju...family pun kata aku cerewet. aiyooo. pilih perempuan cerewet tak? kikikikih (gelak termalu malu)

        Lepas tu try cari kat The Mines...bukan saja-saja nak gi sane tapi juz cosh tempat nyh dekat ngan UPNM...keluar dengan lagi tiga kawan aku yang agak funny..hahah..sepanjang jalan tu mulut tak berhenti mengomel cakap pasal exam system design aku semalam...majoriti cakap.ahh damnn!!!sementara aku bahagia kerana mengucap syukur kepada jiran 

time aku amik exam semalam..haha


       Dah hampir satu The Mines tuh pusing tapi tak gak jumpa yang berkenan di badan...tapi aku dah target da satu kedai kat pintu masuk giant tuh..perghh baju dye awesome gak...maybe if dah takde tempat laen nak gi sanalah...lepas tuh kami hang out pulak ,dekat cafe mapley kat luar The Mines tuh...al maklumlah, sepelaung je jarak nya. sepelaung tu apa? (-.-")

bla bla bla bla bla bla bla
(malas nak cerita panjang sebab lepas hang out kat cituh kami terus balik UPNM...pastuh guling guling tidur petang...lena beb!)

jam 7 petang. ting ting ting!

sedia bangunnnn! cosh cerita sudah habis..lalala

TIGA MEMBER GUA YANG SANGGUP MENEMAN GUA MEMENATKAN KAKI


p/s:dapat gak aku beli susu Nespray kat giant tadi..haha

5 Kata:

psssss...psss...nsem dak UPNM ni..haishhhhhhhh,aku zoom gambo depa besar2..haha

miss c :P

eyh dah xpayah pkai bju jeans tu dah ke?

Anonymous ..
naty leyh ar lepak mines skali :))

Yaty -exceli baju jeans tuh tak pkai dah pown..
ganti ngan baju peach and lam proses menukar an..so ada kat tailor..pakai lah baju nyh:))

 
Web Analytics